CD névjegy, névjegyek > CD - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: CD névjegy, névjegyek > 7 weboldal. Kategória leírása: Névjegy CD készítése és sokszorosítása. Névjegygyártó CD cégek.
Szponzorált linkek
CDnevjegy.hu
http://www.cdnevjegy.hu/

A CDnevjegy.hu 2000. óta van jelen a piacon, folyamatos fejlődése eredményeképpen Magyarország vezető egyedi CD gyártójává vált. Partnereinken keresztül az ország több pontján találkozhat termékeinkkel.

CDnevjegy.hu
Névjegy expressz
http://www.nevjegyexpressz.hu/?gclid=CJvGluLd6JYCFRjIXgodxUh-PA

Nálunk egyszerűen és gyorsan készíttethetsz névjegyeket vállalkozásodnak, barátodnak, ismerősödnek, kedvesednek, magadnak vagy akár a Nagyinak.

Névjegy expressz
Animax Stúdió Névjegykártya
http://animax.hu

Megtervezzük marketingjét, céges arculatát.A nyomdai előkészítést is átválalljuk, legyártjuk a kívánt dekorációt, egyéb reklámeszközöket, névjegykártya, diplay, katalógus.Közvetítünk ügyfél és médiatulajdonos között.

Animax Stúdió Névjegykártya
Névjegykártya, névjegykártya árak
http://web.t-online.hu/richterch/page2.html

Ez az új évezred névjegykártyája, amely frappáns megjelenésével és multifunkciós tulajdonságával hívja fel a figyelmet magára. Áttörést jelent az üzleti kommunikációban, hiszen egyszerre reklám - és adathordozó, nyomtatható, írható, hallgatható, olvasható, és egyediségénél fogva nem eldobandó!

Névjegykártya, névjegykártya árak
névjegykártyák
http://www.adathordozok.hu/info/nevjegycd_sokszorositas_nevjegycd_nyomtatass ...

Szeretne figyelemfelkeltő és egyben maradandó bemutatkozást cége vagy szolgáltatása számára? Lejárt a drága prospektusok, katalógusok ideje! Ajándékozzon ügyfeleinek naprakész bemutatkozó anyagot névjegykártya CD-n

névjegykártyák
luki
http://www.luki.hu/index.php?menu=grafika&id=nevjegy_cd&open=nevjegy_cd&s_id=0

Napjaink egyik multimédia újdonsága a névjegykártya CD, mely a normál névjegykártya funkciók ellátásán túlmenően CD lemezként funkcionál. Mérete egy normál névjegykártya méretéhez hasonló, és maximálisan 50 MB digitális információ tárolására alkalmas.

luki
Névjegykártya cd-rom
http://www.mediapro.hu/products.htm

“A sikeres üzletemberek kiegészítõje” Az üzletemberek számára elengedhetetlen a névjegykártya használata. A legújabb technikának köszönhetõen olyan névjegykártya készítésére van lehetõség, mely a szimpla elérhetõség, bemutatkozás mellett digitális tartalommal bír.

Névjegykártya cd-rom
Hirdetések
Oldal leírása
cd.wyw.hu: CD katalógus. Írható CD vásárlás. Használt CD lemezek, és digitalizálás. CD webáruházak és üzletek, archiválás, CD rom írás.
Gyűjteményünkben 180 válogatott CD témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4172