CD névjegy, névjegyek > CD - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: CD névjegy, névjegyek > 7 weboldal. Kategória leírása: Névjegy CD készítése és sokszorosítása. Névjegygyártó CD cégek.
CDnevjegy.hu
CDnevjegy.hu
http://www.cdnevjegy.hu/

A CDnevjegy.hu 2000. óta van jelen a piacon, folyamatos fejlődése eredményeképpen Magyarország vezető egyedi CD gyártójává vált. Partnereinken keresztül az ország több pontján találkozhat termékeinkkel.

www.cdnevjegy.hu
Névjegy expressz
Névjegy expressz
http://www.nevjegyexpressz.hu/?gclid=CJvGluLd6JYCFRjIXgodxUh-PA

Nálunk egyszerűen és gyorsan készíttethetsz névjegyeket vállalkozásodnak, barátodnak, ismerősödnek, kedvesednek, magadnak vagy akár a Nagyinak.

www.nevjegyexpressz.hu
Animax Stúdió Névjegykártya
Animax Stúdió Névjegykártya
http://animax.hu

Megtervezzük marketingjét, céges arculatát.A nyomdai előkészítést is átválalljuk, legyártjuk a kívánt dekorációt, egyéb reklámeszközöket, névjegykártya, diplay, katalógus.Közvetítünk ügyfél és médiatulajdonos között.

animax.hu
Névjegykártya, névjegykártya árak
Névjegykártya, névjegykártya árak
http://web.t-online.hu/richterch/page2.html

Ez az új évezred névjegykártyája, amely frappáns megjelenésével és multifunkciós tulajdonságával hívja fel a figyelmet magára. Áttörést jelent az üzleti kommunikációban, hiszen egyszerre reklám - és adathordozó, nyomtatható, írható, hallgatható, olvasható, és egyediségénél fogva nem eldobandó!

web.t-online.hu
névjegykártyák
névjegykártyák
http://www.adathordozok.hu/info/nevjegycd_sokszorositas_nevjegycd_nyomtatass ...

Szeretne figyelemfelkeltő és egyben maradandó bemutatkozást cége vagy szolgáltatása számára? Lejárt a drága prospektusok, katalógusok ideje! Ajándékozzon ügyfeleinek naprakész bemutatkozó anyagot névjegykártya CD-n

www.adathordozok.hu
luki
luki
http://www.luki.hu/index.php?menu=grafika&id=nevjegy_cd&open=nevjegy_cd&s_id=0

Napjaink egyik multimédia újdonsága a névjegykártya CD, mely a normál névjegykártya funkciók ellátásán túlmenően CD lemezként funkcionál. Mérete egy normál névjegykártya méretéhez hasonló, és maximálisan 50 MB digitális információ tárolására alkalmas.

www.luki.hu
Névjegykártya cd-rom
Névjegykártya cd-rom
http://www.mediapro.hu/products.htm

“A sikeres üzletemberek kiegészítõje” Az üzletemberek számára elengedhetetlen a névjegykártya használata. A legújabb technikának köszönhetõen olyan névjegykártya készítésére van lehetõség, mely a szimpla elérhetõség, bemutatkozás mellett digitális tartalommal bír.

www.mediapro.hu
Oldal leírása
cd.wyw.hu: CD katalógus. Írható CD vásárlás. Használt CD lemezek, és digitalizálás. CD webáruházak és üzletek, archiválás, CD rom írás.
Gyűjteményünkben 180 válogatott CD témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4156