Multimédiás CD, oktató CD > CD - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Multimédiás CD, oktató CD > 11 weboldal. Kategória leírása: Multimédiás CD, oktató CD: oktató és multimédia CD készítés és forgalmazás.
Szponzorált linkek
Fontoló Stúdió
http://www.fontolo.hu/

Offline multimédia - CD/DVD-ROM. Szoftver honosítás ...

Fontoló Stúdió
rgstudio
http://www.rgstudio.hu/multimedia

A multimédia hasznos kiegészítője lehet kommunikációnknak.

rgstudio
Animare Stúdió
http://studio.animare.hu/

Az Animare Stúdió mögött álló csapat mind grafikai, mind szoftverfejlesztői téren kiemelkedő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik. Igényeit rövid határidővel, precízen megvalósítjuk. A munkáinkra, szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Animare Stúdió
Meniszkusz Kft
http://www.meniszkusz.hu/

A XXI. század kommunikációjának az alapeleme a digitális kiadvány (WEB lap, multimédiás termékismertető vagy névjegy CD), amely különleges megjelenésével, és nagy adattároló kapacitásával hívja fel magára a figyelmet. Egy digitális kiadvány több száz írott oldalt vagy szerkesztett táblázatot, rengeteg fotót, és meghatározott mennyiségű videó felvételt és hanganyagot tartalmazhat. Mindezt digitálisan előállított minőségben és kivitelben. A digitális kiadványokkal korábban nem tapasztalt sebeséggel jutathat el magas színvonalon összeállított információkat azoknak, akiket fontos, hogy tájékoztasson.

Meniszkusz Kft
Házimozi-Hifi-Hangfal Áruház
http://www.netdepo.hu/multimedia-28/hun/

Vállalkozásunk 2000 áprilisa óta forgalmaz szórakoztató elektronikai berendezéseket az Interneten. Az általunk kínált készülékek hivatalos forrásból származnak és hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek. Kínálatunkban 50 gyártó, több mint 1300 terméke kapható kedvező áron, a Denontól a Yamaháig országos házhozszállítással!

Házimozi-Hifi-Hangfal Áruház
mmstudio
http://www.mmstudio.hu/

Cégünk 2003 elején alakult egy multimédiás CD készítése és kiadása kapcsán.

mmstudio
Multimédia szolgáltatások
http://www.wayout.hu/multimedia/

Online játszható interaktív játékok, 3D-s képek, animációs filmek, multimédiás CD/DVD kiadványok.

Multimédia szolgáltatások
webdesign
http://www.webdesign.hu/hp/?levelid=1&cikkid=15&o=77&o2=80

Multimédia CD-k, film DVD-k kivitelezése, professzionális megoldásokkal. A magyar piac egyik kiemelkedő multimédia CD fejlesztőjeként és előállítójaként évente mintegy 40-60 ezer CD-t gyártunk.

webdesign
Autó CD lejátszó forgalmazás, beépítés, szerviz
http://pitoncaraudio.hu/fejegyseg/

Autóhifi kereskedelem, szerviz, importőr, nagykereskedelem, beépítés, házhoz szállítás. Erősítők, hangszórók, mélyládák, tökéletes hangzás hazai és nemzetközi díjakkal, elismerésekkel. Autó hangszóró keretek, rádió keretek, antennák minden autótípusba. Telefon: 061-358-1888; 1194 Budapest Rögös u. 22.

Autó CD lejátszó forgalmazás, beépítés, szerviz
Multimédiás CD-ROM
http://www.directinfo.hu/index.php?activemenu=multimediascdrom

Több olyan partnerünk is van akik komoly összegeket költöttek igényes nyomdai kiadványokra mielőtt elkészíttették volna a Directinfo Internettel a CD-ROM kiadványukat. Természetesen megalapozott konzultáció és mérlegelés kell, hogy megelőzzön minden ilyen jellegű döntést a maximális hatékonyság érdekében. Nyilvánvaló, hogy konkrét helyzetelemzés nélkül nem lehet egy kiadvány létjogosultsága felett dönteni, de néhány általános érvényű előny megfogalmazható

Multimédiás CD-ROM
Multimédia lejátszók hivatalos garanciával
http://sounds-good.hu/multimedia-lejatszo-Popcorn-Hour-Dune-Mede8er

Multimédia lejátszó kínálatunkban található neves gyártók készülékei napjaink összes létező nagy felbontású audio és video dekóderével felszereltek, így akár 4K felbontásban is élvezhetünk egy Dolby Atmos kódolású filmet, vagy lehetőségünk nyílik internetes rádiók hallgatására és a kedvenc SACD állományunk zökkenőmentes, minőségi lejátszására. A zenei és filmes tartalmak lejátszásán túlmutatnak napjaink multimédia lejátszó készülékei, hiszen segítségükkel akár az interneten is böngészhetünk, amennyiben egy arra alkalmas okos televízió is rendelkezésre áll.

Multimédia lejátszók hivatalos garanciával
Hirdetések
Oldal leírása
cd.wyw.hu: CD katalógus. Írható CD vásárlás. Használt CD lemezek, és digitalizálás. CD webáruházak és üzletek, archiválás, CD rom írás.
Gyűjteményünkben 180 válogatott CD témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4172