Lemezkiadók, lemezkiadó cégek > CD - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lemezkiadók, lemezkiadó cégek > 5 weboldal. Kategória leírása: Neves külföldi és magyar lemezkiadó cégek gyűjteménye.
Szponzorált linkek
BMC Records
http://www.bmc.hu/

Az 1998-ban alapított BMC Records klasszikus, kortárs és jazz albumainak száma mára elérte a 110-et. A kiadó lemezeinek jelenleg 20 országban van hivatalos terjesztője. A BMC kiadványok első külföldi megmérettetését, a Frankfurti Nemzetközi Könyvvásáron 1999-ben, számos további követte. A BMC Records rendszeres kiállító a cannes-i MIDEM nemzetközi zenei szakkiállítás és vásáron. A 2004-es MIDEM kiemelt jelentőségű volt a BMC számára, mert mint Eötvös Péter kiadója elnyertük a Midem Classic & Jazz Különdíját, míg a zeneszerzőt a Living Composer Award 2004 díjjal tüntették ki.

BMC Records
Fonó Budai Zeneház
http://www.fono.hu/?page=magunkrol&content=tortenet&lang=hu

A Fonó Budai Zeneház programjai 1995 óta a hagyományőrzés és az értékteremtés non-profit szektorába tartoznak. Állandó megszólalási lehetőséget nyújtottunk a magyar népzene és -tánc eredeti forrásainak, a legjobb jazz-előadóknak illetve a kísérleti jellegű műfajok tehetséges képviselőinek. A zenei műhely tizenkét éves működése alatt kiemelkedő szakmai presztízst szerzett magának illetve a felsorolt műfajoknak egyaránt.

Fonó Budai Zeneház
EMI
http://www.emimusic.hu/

Hírek. Előadók. Katalógus. Microsite. Pop ABC. DVD. Videóklippek. Linkek. Mobiltartalom. Letölthető listák.

EMI
Chameleon Records
http://www.chameleonrecords.hu/

A Chameleon Records hivatalos weboldala. Fotók, fellépések, videók.

Chameleon Records
TT Recording Hangstúdió
http://ttrecording.musichello.com/

2005 októberétől stúdiónk tevékenysége kibővült hanglemezkiadással is, folyamatosan várjuk tehetséges előadóművészek, zenekarok jelentkezését!

TT Recording Hangstúdió
Hirdetések
Oldal leírása
cd.wyw.hu: CD katalógus. Írható CD vásárlás. Használt CD lemezek, és digitalizálás. CD webáruházak és üzletek, archiválás, CD rom írás.
Gyűjteményünkben 180 válogatott CD témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4172