CD archiválás, digitalizálás > CD - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: CD archiválás, digitalizálás > 10 weboldal. Kategória leírása: Cd archiválás, digitalizálás, hogy a zenei élmény minél tovább fennmaradjon.
Szponzorált linkek
Videó digitalizálás,
http://www.digitall.video.hu/

Problémát jelent, hogy régi videói megfakulnak, szalad a kép, sistereg a hang? Esetleg nincs is már olyan lejátszója, amivel meg tudná nézni régi felvételeit?

Videó digitalizálás,
Hang- és videó digitalizálása
http://www.netlabor.hu/digitalizalas/

A hagyományos audió- és video kazetták ideje lassan lejár, átveszik szerepüket a digitális tárolási eljárások, mint CD vagy DVD lemezek.

Hang- és videó digitalizálása
Archiválás, digitalizálás - Emlékmentő Kft.
http://www.emlekmento.com

Egy archiválási folyamat először az igények felmérésével kezdődik. Az egész folyamatban a pontos előkészítés a legfontosabb, mert ha már elkészült mentés, csak rosszul rendszerezve, az olyan, mintha nem csináltunk volna semmit. Ezután felmérjük a dokumentumok állapotát, mennyire kontúrosak a betűk, mennyire gyűröttek az iratok, össze vannak-e tűzve, egy-vagy kétoldalasak-e, stb. Ismernünk kell az iratok útját létrehozásuk/beérkezésük pillanatától a tárolás helyéig, hogy a meglévő folyamatokat minimálisan kelljen átalakítani az elektronikus tárolásra való áttérés során. Igény szerint OCR felismeréssel is kérhető a dokumentum archiválás, ezzel a megoldással a végeredmény a papírdokumentumokkal szinte teljesen megegyező, szerkeszthető-kereshető .doc vagy .pdf lesz.

Archiválás, digitalizálás - Emlékmentő Kft.
Adatmentés.net
http://www.adatmentes.net/

Cégünk adatmentésre specializálódott, célunk, hogy hibás, sérült vagy megrongálódott adathordozóiból a maximális adatmennyiséget kinyerjük. Szolgáltatásainkat igyekszünk versenyképes, átlag felhasználó számára is szimpatikus áron kínálni.

Adatmentés.net
Digiműhely és Bolt
http://www.digimuhely.hu/

Az egyik fő tevékenységemet, a digitalizálást, 2002-ben kezdtem családi hanglemezeink arhiválásával.

Digiműhely és Bolt
PrivDat
http://www.privdat.hu/

Központi privatizációs szerveknél keletkezett iratok őrzése, rendszerezése.

PrivDat
Szűcs Informatikai Stúdió
http://www.szis.hu/

Papír alapú dokumentumok számítógépes (kereshető, formázható, nyomtatható, nyilvántartható) formára alakítása, CD / DVD vagy más adathordozóra, adatbázisba rögzítése.

Szűcs Informatikai Stúdió
Hangdigitalizálás
http://www.anza.hu/bakelitcd/

Vannak bakelit lemezei, vagy idejétmúlt orsós magnószalagjai, családi felvételekkel, kazetták melyeket szeretne megőrizni az utókornak és újra hallgatni CD-n ?

Hangdigitalizálás
Hezsu Bt
http://www.hezsu.hu/

Adatmentés (elveszett fájlok, mappák, meghajtók lehetőség szerinti visszaállítása)

Hezsu Bt
Videó digitalizálás, fotó retusálás
http://www.emlek-pont.hu

Videókazetták, kamerakazetták, audio kazetták és lemezek digitalizálását végezzük kedvező árak mellett a következő formátumokról: VHS, VHS-C, Video8, Hi8, miniDV, microMV, bakelit, magnókazetta. Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt biztosítunk! Régi szakadt, sérült fotóinak retusálását is vállaljuk. Árainkról bővebben honlapukról tájékozódhat!

Videó digitalizálás, fotó retusálás
Hirdetések
Oldal leírása
cd.wyw.hu: CD katalógus. Írható CD vásárlás. Használt CD lemezek, és digitalizálás. CD webáruházak és üzletek, archiválás, CD rom írás.
Gyűjteményünkben 180 válogatott CD témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4172